FÖRRÄTTER och SMÅRÄTTER
Toast Skagen - läcker majonnäsmix toppad med räkor. 185 B
Dillkokta stora viltfångade räkor med nybakat bröd o aioli 6st. 130 B
Bruschetta - stekt bröd med vitlök, hackade , olivolja och parmesanost 125 B
Vitlöksbröd på nybakat grillat bröd med persilja och vitlök 75 B
Cheddarostgratinerade nachos med ”het” tomatsås dip 100 B
SALLADER
Caesarsallad - kycklingfile,bacon, dressing, brödkrutonger och Romansallad 185 B
Grekisk sallad med Fetaost, oliver, tomater och rödlök 185 B
Räksallad med Caesardressing, brödkrutonger och romansallad 225 B
RANCHENS PIZZOR medium eller large
Margherita - tomatsås, mozzarella o färsk basilika. 180 B / 260 B
Hawaii - tomatsås, mozzarella, skinka och ananas. 180 B / 260 B
Mafioso - tomatsås, mozzarella, salami, lök och peperoni. 180 B / 260 B
Capricciosa - tomatsås, mozzarella, skinka o champinjoner. 180 B / 260 B
Frutti de Mare - tomatsås, mozzarella och skaldjur. 180 B / 260 B
Vegetariana - tomatsås, mozzarella, och grönsaker. 180 B / 260 B
Pizza Oscar - fläskfilé, bearnaisesås, tomatsås o mozzarella. 180 B / 260 B
Oxfilépizza - chilibearnaisesås, lök, paprika, tomatsås o mozzarella. 180 B / 260 B
HUVUDRÄTTER
Quesadilla - varma tortillabröd fyllda med köttfärs och ost. Serveras med salsa, gräddfil och en fräsch grönsallad 220 B
Pasta Roma - med stora viltfångade räkor, olivolja, chili, persilja, vitlök och parmesanost 275 B
Steak minute - oxfilé ( Australien) med Bearnaisesås och pommes frites 345 B
Fläskfilémedaljonger med kräftbearnaisesås, rödvinssås och vitlöksrostad potatis 295 B
Chateaubriand - oxfiléns mittbit ( Australien) med vitlökssmör, rödvinssås, rostad potatis och fransk tomatsallad 395 B
Strimlad fläskfilé i en gräddig cognacssås med knaprig bacon och purjolök 295 B
Ranchen original burger ” hot & spicy” 200g (mald från färsk entrecote) - serveras med inlagd gurka, cheddarost, cole slaw, tomat, sallad, lök, pommes frites och hembakat hamburgerbröd. 275 B
Scampi del Diablo - (djävulsscampi med chili) med Scirachakryddad vitlöksmajonnäs och ris 285 B
Pocherad White Snapperfilé med en sås på krabba och dill. Serveras med potatispuré 295 B
Spagetti Carbonara - med bacon, parmesanost, svartpeppar, äggula o lök i gräddig sås 195 B
Seafoodtallrik - med Skagenröra, dillkokta räkor, löjrom, aioli, rödlök, creme fraiche och nybakat ciabatta bröd 350 B
THAI RÄTTER - Ångkokt ris 20 B
Stekt ris med fläsk/kyckling/räkor. 110 B med räkor 125 B
Masamancurry med kycklingfilé. 140 B
Kyckling med cashewnötter. 140 B
Panengcurry med räkor/ kyckling. 115 B med räkor 130 B
Phad Thai med fläsk/kyckling/räkor. 115 B med räkor 130 B
Stekta grönsaker i Oystersås. 85 B
Kyckling Satay - kycklingspett med jordnötssås 8 st. 135 B
Vårrullar med plommonsås eller sweet chilisås. 95 B
Gröncurrysoppa med kyckling/räkor. 125 B med räkor 140 B
Friterade räkor med Tamarindsås. 160 B
Papayasallad a la RANCHEN. 90 B
Thaibasilika med stekt ägg, ris och kyckling/räkor. 125 B med räkor 130 B
Panaengcurry med grönsaker och Tofu ( vegetarisk ) 140 B
Oxfilé och scampi wok med färska grönsaker. 190 B
DESSERTER
Gino - chokladgratinerade frukter med vaniljglass. 125 B
Limoncellospetsad vaniljglass med jordgubbar . 85 B
Fat med färska frukter - (stor nog att dela) med ananas,
melon, mango och papaya. Säsongsvariationer. 60 B
Hemlagad Brownie med mixade bär (hallon,blåbär, och jordgubbar) 85 B
RANCHENS banandessert med chokladsås, maränger och vaniljglass. 100 B
Irish Coffee. 135 B 4cl 195 B 6cl
Bailey's Coffee. 135 B 4cl 195 B 6cl
DAGENS TIPS- SE VÅRA MENYTAVLOR!
ALLTID PÅ RANCHEN - ALWAYS AT RANCHEN.
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor. 165 B
Hasch, diced fried potatoes sausages, diced meat, beetroot and fried egg.
165 B
Svenska köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos. 195 B
Swedish meatballs with creamsauce, lingonberries and mashed potatoes. 195 B
Räksmörgås med handpillade räkor, ägg, majonnäs och sparris. 250 B
Prawn sandwich - the swedish killer sandwich with handpealed prawns, egg, asparagus and mayonnaise. 250 B
ENGLISH MENU
APPETIZERS
Toast Skagen - delicious mayonnaisemix, topped with fresh prawns. 185 B
Large prawns cooked in dill and salt 6 pcs with aioli and freshly baked bread 130 B
Bruschetta al Pomodoro - fried bread with garlic, chopped tomatoes, olive oil and parmesan cheese 125 B
Garlic bread - grilled freshly baked bread with parsley and garlic 75 B
Cheddarcheese gratinated nachos- with ”hot & spicy” salsa 100 B
SALADS
Caesar salad - chickenfillet, dressing, parmesancheese and roasted bread croutons. 185 B
Greek salad with Feta cheese, olives, tomatoes and red onion 185 B
Prawn salad with Caesardressing and roasted breadcroutons 225 B
RANCHEN Pizzas Medium or Large size
Margherita - tomatosauce, mozzarella and fresh basil. 180 B / 260 B
Hawaii - tomatosauce, mozzarella, ham and pineapple. 180 B / 260 B
Mafioso - tomatosauce, mozzarella, onion, salami and Feferoni. 180 B / 260 B
Capricciosa - tomatosauce, mozzarella, ham and mushrooms. 180 B / 260 B
Frutti de Mare - tomatosauce, mozzarella and asorted seafood. 180 B / 260 B
Vegetariana - tomatosauce, mozzarella and vegetables. 180 B / 260 B
Pizza Oscar - fillet of pork, sauce bearnaise and mozzarella. 180 B / 260 B
Fillet of beef pizza -chili bearnaise, onion, paprika, tomatosauce and mozzarella 180 B / 275 B
MAIN COURSES
Quesadilla - hot tortillabread filled with minced meat and cheese. Served with salsa, sour cream and a fresh green salad 220 B
Pasta Roma - large wildly caught prawns with olive oil, chilli, parsley, garlic and shredded parmesan cheese 275 B
Steak minute - with sauce bearnaise and french fries. 345 B
Fillet of pork with crayfish spiced sauce bearnaise, red wine sauce and roasted potatoes with garlic 295 B
Chateaubriand -(the center of the beef filet) with garlic butter, red wine sauce and french tomatosalad 395 B
Shredded fillet of pork in a creamy cognacsauce with crispy bacon and leek. Served with rice 295 B
Ranchen original burger ”hot & spicy” 200g ( grounded from fresh entrecote ) served with pickled gherkin, cheddarcheese, cole slaw, tomato, onions, french fries and burger bun from RANCHEN bakery. 275 B
Poached fillet of White snapper with a crab and dillsauce. Served with potatoes pure 295 B
Scampi del Diablo ( devils prawns with chili ) with Sriracha spiced garlicmayonnaise and rice 285 B
Spagetti Carbonara - with bacon, blackpepper, and Parmesancheese in creamy sauce 195 B
Seafood plate - with Skagenmix, dillcooked prawns, whitefish roe, red onion, créme fraiche and ciabatta bread 350 B
THAIFOOD - Steamed rice 20 B
Fried rice with pork/chicken/prawns. 110 B with prawns 125 B
Masamancurry with fillet of chicken. 140 B
Chicken with cashewnuts. 140'B
Panengcurry with prawns/chicken. 115 B with prawns 130 B
Pad thai with chicken/pork/prawns. 115 B with prawns 130 B
Fried vegetables in oyster sauce. 85 B
Chicken Satay with peanutsauce - 8 skewers. 135 B
Springrolls with plumsauce or sweet chillisauce. 95 B
Green currysoup with chicken/prawns. 125 B with prawns 140 B
Deepfried prawns with Tamarindsauce. 160 B
Papayasalad a la RANCHEN. 90 B
Hot Thaibasil with fried egg and chicken/prawns. 125 B with prawns 130 B
Panaengcurry with vegetables and Tofu 140 B
Wok with prawns and fillet of beef stir fried with fresh vegetables 190 B
DESSERTS
Gino- fresh fruits gratinated with white chocolate, served with vanilla ice cream. 125 B
Limoncello glazed vanilla ice cream with strawberries 85 B
Fresh fruit plate - (big enough to share) with pineapple,melon,mango and papaya. Seasonal variations . 60 B
Homemade Brownie with mixed berries (raspberries, blueberries, and strawberries) and whipped cream 85 B
Banana dessert a la RANCHEN - with chocolate sauce, meringue and vanilla icecream. 100 B
Irish Coffee. 135 B 4cl 195 B 6cl
Baileys Coffee. 135 B 4cl 195 B 6cl
PLEASE LOOK AT THE BLACKBOARDS FOR CHEFS SUGGESTIONS.......